I s-a interzis să mai zboare cu avionul din cauza tatuajului cu Pinocchio

Un călător și-a expus tatuajul cu Pinocchio din zona intimă în fața tuturor celor din avion în timp ce flutura o jucărie sexuală. Incidentul din timpul zborului spre Maiorca a fost catalogat de protagonist ca fiind „doar o glumă.”

Tom Washington, în vârstă de 22, din Grimsby, UK, a primit o interdicție pe viață din partea companiei de zbor Jet2.com.

Reprezentanții companiei i-au descris comportamentul ca fiind dezgustător, mai ales pentru că de obicei în avion se află multe familii și astfel de acțiuni nu sunt tolerate.

Tom povestește că s-a urcat la bordul avionului cu destinația Maiorca împreuna cu alți 22 de prieteni, îmbrăcați ca personalul feminin al companiei de zbor.

p1

Lucrurile au luat o întorsătură ciudată în avion când Tom și-a expus tatuajul pe care îl are în zona intimă cu personajul său preferat din copilărie, Pinocchio.

p2

„Eram 23 și ne-am întâlnit la aeroportul East Midlands. Ne-am trezit cu noapte în cap ca să avem timp să ne aranjăm, ca niște doamne prezentabile. ”

p3

“Cu toții eram foarte încântați și toți din jur, echipajul și călătorii râdeau când ne-au văzut. Ne-am ocupat locurile și am ascultat instrucțiunile de siguranță.”

“M-am ridicat pentru că jacheta mă strângea și așa mi-am arătat pieptul acoperit cu un sutien. Atunci am încercat să ajut la explicația instrucțiunilor, folosind o jucarie sexuală.”

“Erau și niște persoane în vârstă acolo, care au râs. Unul dintre prietenii mei a zis că am un tatuaj cu Pinocchio și le-am arătat, acela a fost momentul în care mi s-a cerut pașaportul.”

După acest incident, lui Tom i s-a spus că nu va mai putea călători înapoi cu aceași companie. Prietenii lui au strâns 130 £ (254$) pentru a-l aduce acasă cu o altă companie aeriană.

Jet2.com a raportat incidentul poliției, însă reprezentanții au spus că nu știau despre această întâmplare.

Nu este pentru prima dată când Mr.Washington a întrecut măsura.

În decembrie 2013, Tom a provocat zarvă și la un meci local de fotbal când a dat buzna pe teren împreună cu prietenul său, Lewis Hopkinson. Pentru acest fapt au primit în urma procesului o amenda de 1182 dolari.

În urma ultimului incident, un reprezentant al Jet2.com a spus „Jet2.com i-a interzis lui Thomas Washington să mai zboare cu această companie, din cauza comportamentului indecent în timpul zborului spre Maiorca din ziua de vineri, 1 mai.”

“Ne mândrim cu serviciile prietenoase pe care le oferim clienților noștri, așadar ne permitem să acționăm împotriva celor care ne ofensează pasagerii și echipajul, au declarat cei de la compania aeriană.”

By | 2017-04-10T17:27:58+00:00 mai 13th, 2015|Stiri si noutati din lumea tatuajelor|