În ziua de astăzi, piercing-urile au devenit mai ușor de acceptat și când vrei să alegi o astfel de bijuterie corporală ai mai multe opțiuni.

14

13

De cele mai multe ori, femeile aleg să își amplaseze piercing-urile, astfel încât să le poată expune atunci când doresc, dar să le și ascundă atunci când este cazul. Astfel, cea mai des aleasă zonă pentru piercing-uri este cea lombară, mai ales că în timp nu suferă modificări drastice.

11

10

Aceste piercing-uri în zona lombară sunt cunoscute ca fiind piercing-urile lui Venus și arată foarte sexy atunci când alegi să porți o pereche de blugi cu talie joasă, un tricou ceva mai scurt sau costumul de baie preferat.

9

8

Cea mai importantă parte când vine vorba de piercing-uri în zona lombară este că le poți acoperi foarte ușor, în special dacă lucrezi într-o multinațională cu reguli stricte.

6

4

Cele mai multe persoane optează pentru implanturile microdermale. În urma unei astfel de proceduri bijuteria este ancorată în țesutul dermal. Ai grijă ca în perioada de vindecare să nu porți haine prea strâmte, iar în rest te poți bucura în voie de noile tale bijuterii.

3

2

Dacă ți-am dat idei și ești fan piercing-uri, te așteptăm la EliTattoo&Piercing Brașov. Programează-te acum!

1