Pe covorul roșu celebritățile sunt întotdeauna întrebate cine este designer-ul hainelor pe care poartă, dar nimeni nu știe cine sunt artiștii din spatele tatuajelor lor?

L-am întrebat pe Rocky Rakovic, editorul, revistei „Inked”, cine sunt artiști în care vedetele au încredere și cărora le încredințează trupul lor drept pânză pentru creație.

Bang Bang

Bang Bang este artistul tatuator al Rihannei. În vârstă de 25 de ani, Bang Bang a apărut la MTV, CNN, în revista People, E! și TMZ.

1

Cu toată această publicitate, Bang Bang, a rămas modest, spune Rakovic și atribuie tot succesul pe care îl are, profesorului său, legendarul Paul Booth.

Bang Bang este un artist foarte căutat pentru lucrările sale realiste. După cum poți observa lucrările lui arată mai degrabă a picturi decât a tatuaje.

Conform spuselor lui Bang Bang „Portretul color al feței femeii a durat 7 ore, iar tigrul 3 ore.”

bang-bang1

„Sunt o mulțime de culori care trebuie amestecate fără întrerupere, iar aplicarea pe piele este mai traumatizantă decât în cazul aplicării nuanțelor de negru și gri,” a spus Bang Bang. „Pentru acest stil trebuie sa fiu mai mult decât răbdător, trebuie să fiu foarte atent, la culori și la gradul de durere pe care pielea îl poate suporta.”

„Atunci când desenez cu tonuri de negru și gri, trebuie să am mișcări lente ale mâinii, iar instrumentul să se miște foarte încet”, a spus Bang Bang. „Folosesc cele mai mici ace posibile pentru a nu lăsa semne pe piele, așa reușesc să dau acest efect neted și real.”

Acest portret a durat 8 ore.

bang-bang2

Johnny Opina

Rakovic ni l-a adus în vedere și pe Johnny Opina, care a evoluat în munca sa pe străzile din Cali, el fiind cel care a tatuat-o pe Megan Fox.

johnny1

Cu mâna lui magică a adus la viață capele de mort pentru „Day of the Dead.”

johnny2

Scris de mână tatuat de Johnny Opina

johnny3

Mario Barth

Mario Barth este cunoscut pentru stilul inovativ în care tatuează, versatilitatea stilurilor și clienții celebri pe care i-a tatuat, printre care se numără Lenny Kravitz, Sylvester Stalonne, Tommy Lee și Usher.

mario1

Conform spuselor lui Rakovic, Mario Barth este cunosc și pentru faptul că a introdus o nouă gamă de culori în paleta de cerneluri pentru tatuaje.

mario2

Barth a transformat talentul său într-o afacere de succes cu cinci saloane de tatuaje în Las Vegas.

mario3

Louis Molloy

Dacă vrei un tatuaj special, poți să treci pe la salonul lui Louis Molloy din Manchester, Middleton Tattoo și poate ești norocos și chiar vei apărea în reality show-ul lui „London Ink.”

louis1

Printre vedetele tatuate de Louis se numără cuplul Beckham.

louis2

louis3

Jonathan Shaw

Jonathan Shaw se descrie ca fiind un artist haiduc, călător prin lume. Majoritatea tatuajelor lui Johnny Depp au fost făcute de Jonathan. Alte nume cunoscute care au avut încredere în talentul lui Jonathan sunt David Lee Roth, Vanilla Ice, Marilyn Manson, Iggy Pop, super modelele Naomi Campbell și Kate Moss.

shaw1

Călătorul, Shaw s-a mutat de la Los Angeles la New Orleans și apoi în Brazilia, înainte de a rămâne la New York pentru a-și practica arta. Acum, Shaw își împarte timpul între New York, California și Rio de Janeiro.

shaw2

shaw3

Mark Mahoney

Mark Mahoney este inițiatorul cubului social Shamrock, situat în inima Hollywood-ului, pe bulevardul Sunset.

mark3

Mahoney are o carieră de peste trei decade și a tatuat celebrități ca Brithney Spear, Michey Rourke, Cher, Brad Pitt, Angelina Jolie și alții.

mark1

Rakovic îl numește pe Mahoney o personalitate care a început atunci când tatuajele erau încă într-un con de umbră.

În partea stângă este un tatuaj cu o femeie îmbrăcată în negru și în dreapta un cântăreț.

mark2

Kat Von D

Kat Von D a devenit cunoscută în urma participării la reality show-ul „LA Inc.” la TLC, show ce a adus înainte fanilor arta sa. Acțiunea s-a derulat la salonul lui Kat, High Voltage, din Hollywood.

kat1

Printre vedetele tatuate de Kat se numără Sebastian Bach, Margret Cho, Kerry King și Eve.

Rakovic spune despe Von D ca are o personalitate dură, comparativ cu imaginea afișată în tabloide.

kat3

Michael Starr, solistul trupei Steel Panher se mândrește cu tatuajul său Starr.

kat2

Joshua Lord

Conform site-ului său, Joshua Lord și-a început cariera de artist tatuator în New York acum 11 ani. A lucrat o perioadă la East Side Ink, însă stilul său inovativ l-a făcut să se detașeze rapid și să-și dezvolte activitatea pe cont propriu.

lord1

Printre celebritățile tatuate de Lord se numără actorul Daniel Day-Lewis.

lord3

„Dacă Leonardo Da Vinci și Charles Darwin ar fi avut un copil din flori, care ar fi urmat calea artei tatuajelor, acela ar fi fost Joshua Lord,” a spus Rakovic.

lord2

Brandon Bond

Tatuajele mâneci desenate complet cu modele japoneze, într-un stil modern îi aparțin lui Brandon Bond.

print

Brandon Bond este posesorul imperiului All or Nothing Tattoo din Atlanta. Este cunoscut pentru stilul sau particular, numit „Ala Prima”, însemnând „tot deodată.”

bond1

Acest tatuaj îl reprezintă pe Zeus, dar si alte zeități Grecești ca Cyclops și Helen.

bond2

bond3

Becca Roach

Când Lady Gaga a vrut să își tatueze un unicorn, a apelat la Becca Roach.

becca1

„Gândește-te așa: Lady Gaga, fashion icon-ul generației de astăzi, poartă un tatuaj făcut de Roach,” a spus Rakovic.

becca2

becca3

Kevin Quinn

Kevin Quinn este un artist tatuator de la Susnset Strip, Hollywood, Calif. Celebritățile marcate de arta lui Kevin sunt Julia Roberts, Sporty Spice (Melanie C) și formația Guns N’ Roses.

kevin1

„Pur și simplu, Kevin Quinn, a dat rock ‘n roll-ului mai multă culoare,” a spus Rakovic.

kevin2

kevin3

Paul Timman

Paul Timman în vârstă de 38 de ani este un alt artist tatuator care locuiește în Los Angeles și care lucrează la Hollywood, la legendarul salon Sunset Strip Tattoo.

paul1

Paul a tatuat celebrități ca Mark Wahlberg, Pamela Anderson, Ben Affleck, Melanie Griffith, Angelina Jolie, Nicolas Cage și Kiefer Sutherland.

paul3

Imaginea de mai jos este un tatuaj tribal bazat pe imagini hawaiene, polineziene și din Noua Zeelandă.

paul2

Te simți inspirat și vrei un tatuaj nou? Vino la EliTattoo&Piercing Brasov, unde te așteptăm cu artiști tatuatori la fel de talentați și pasionați ca cei despre care tocmai ai citit. Contactează-ne pentru o programare!