Ți se par interesante piercing-urile corset? Uite câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre ele.

Primul pas pentru piercing-urile corset îl reprezintă plasarea piercing-urilor de o parte și de alta a coloanei sau a locului pe care îl alegi. O dată ce s-au vindecat piercing-urile de pe cele două părți pot fi legate cu panglici pentru a-i da forma unui corset.

Corset-piercing-ideas12

Corset-piercing-ideas7

Corset-piercing-ideas4

Riscurile unor astfel de piercing-uri sunt: vindecarea necorespunzătoare, respingerea de către organism, tendința de a se deplasa, posibilitatea de a lăsa urme, acest ultim aspect depinzând foarte mult de felul în care au fost făcute și cum au fost îngrijite.

corset-piercing10

corset-piercing-9

corset-piercing-8

Îngrijirea trebuie să fie aceași ca și în cazul oricărui alt fel de piercing sau tatuaj, deși perioada de vindecare poate fi puțin mai mare și mai anevoioasă, deoarece vorbim de mai multe piercing-uri făcute dintr-o dată.Trebuie doar să urmezi cu strictețe instrucțiunile primite la salon.

corset-piercing7

corset-piercing6

corset-piercing5

Piercing-urile corset nu au fost niciodată menite să fie permanente. De-a lungul timpului au fost făcute pentru ședințe foto, sau ocazii speciale, fiind piercing-uri de suprafață și îndepărtate după o perioadă foarte scurtă de câteva zile. Cele făcute cu bijuterii microdermale pot fi purtate pentru o perioadă mai îndelungată. În orice caz este nevoie de atenție sporită atât după ce ți-ai făcut piercing-urile cât și după ce le-ai îndepărtat, pentru a preveni riscul de infecție. Cel mai adesea pentru o vindecare cât mai rapidă se recomandă aplicarea uleiului de vitamina E sau de arbore de ceai.

corset-piercing4

corset-piercing2

corset-piercing

Ți-ai făcut curaj și te-ai hotarât că vrei un astfel de piercing? Te așteptăm la EliTattoo&Studio Brașov. Contactează-ne pentru o programare aici.

corser-piercing3