1. ScarJo are piercing în sept!
Frumoasa Scarlett Johansson are piercing în sept. Vedeta a susținut că și-a făcut acest piercing pentru a-și arăta latura creativă.

scarJo

2. Harrison Ford încă mai poartă piercing în sept la 70 de ani
La 70 de ani, Harrison Ford, încă poartă piercing-ul în ureche și arată foarte cool. Și ce este și mai interesant este că și-a făcut piercing-ul la vârsta de 55 de ani la Claire’s boutique. Astfel, a devenit și mai apropiat de amicii săi Jimmy Buffet și Ed Bradley.

harrison

3. Britney Spears și piercing-ul ei în buric
Îți amintești, probabil, reacția multora, când Britney Spears a apărut purtând cercel în buric? Probabil aceasta a fost printre cele mai decente apariții ale sale.

britney

În mod surprinzător, Britney, nu a mai afișat niciun alt piercing, decât cele din urechi și din buric.

4. Miley Cyrus are 10 piercing-uri
Miley Cyrus este foarte mândră de piercing-urile sale din urechi și nas. Se știe că Miley are zece piercing-uri, 5 în lobul urechii, 3 în cartilajul urechii, unul în nas și unul în buric, toate completează stilul vedetei.

miley

5. Pink și piercing-urile ei
O dată cu muzica sa, evoluează și stilul lui Pink. Într-una dintre cele mai recente poze surprinse cu Pink aceasta nu își expunea toate piercing-urile. Pink are piercing-uri în ureche, în tragus și în sfârc. Tragusul este proeminența mică a cartilajului pavilionului urechii și este un loc des ales pentru piercing deoarece nu este foarte dureros, fiind o zonă cu foarte puține terminații nervoase.

pink

6. Lady Gaga își arată lumii piercing-urile
Lady Gaga cea care își îndeamnă fanii să fie ei înșiși, și-a arătat piercing-urile, care nu par să fi necesitat prea multă imaginație. Fosta școlăriță catolică, Lady Gaga, a renunțat la haine pentru a-și expune piercing-urile.

gaga

7. Rihanna își arată piercing-urile
Rihannei nu ii este rușine deloc cu piercing-urile sale în sfârc, deoarece și le etalează cu mândrie. Vom vedea cât de mult timp va continua să facă asta. Între timp ne bucurăm de muzica ei.

rihanna

8. Demi Lovato și micul ei piercing în nas
Piercing-ul în nas al lui Demi Lovato a fost o alegere cu gust și cu foarte mult efect. Demi Lovato și-a revenit după stările depresive de care a suferit și pe lângă cariera sa de cântăreață a făcut parte și din juriul emisiunii „X Factor.”

demi

9. Fergie are un piercing în sprânceană
Fergie, cântăreața de la Blackeyed Peas, obișnuia să poarte cercel în sprânceană și o mulțime de piercing-uri în ureche, însă în ultima vreme, nu a mai fost surprinsă purtându-l pe cel din strânceană. Poate datorită copilului său a hotărât să mai renunțe la unele dintre ele.

fergi

10. Drew Barrymore și piercing-ul ei în limbă
Cu toții cunoaștem trecutul zbuciumat al lui Drew Barrymore, însă deși s-a mai temperat, nu este deloc surprinzător să o vedem purtând un piercing în limbă.

drew

Drew și-a făcut acest piercing pentru personajul său din filmul „Whip It”, dar a hotărât să-l păstreze și după filmări. L-a purtat chiar și când a apărut pe covorul roșu.

11.Piercing-ul în sfârc al lui Neil Patrick
Neil Patrick Harris a apărut la petrecerea de Halloween la Casa Playboy, anul trecut, etalându-și spre surprinderea multora, piercing-ul în sfârc.

neil

Cu siguranță, îți va fi greu acum, să te uiți la „How I Met your Mother” și să nu încerci să observi piercing-ul actorului. Acesta s-a logodit cu David Burtka, corespondentul E News, cei doi fiind tații unor gemeni, născuți din mama surogat. Deși data nunții nu a fost încă stabilită, cei doi s-au mutat deja în New York City.

12. Christina Aguilera și piercing-urile ei
De-a lungul timpului, Christima Aguilera ne-a arătat multe aspecte ale personalității sale, printre care și partea sălbatică, ce poartă piercing-uri în nas, sfârc și unul sub buză (labret piercing).

christina

În ultima vreme nu a mai fost văzută purtând acest piercing sub buză, însă gaura rămasă în urma acestuia este încă vizibilă. Acest tip de piercing prezintă și niște riscuri, deoarece poate afecta dinții sau gingiile, însă se spune că este printre cele mai puțin dureroase.

13. Dennis Rodman
Fostul jucător NBA, Dennis Rodman, nu se teme de piercing-uri. Pe lăngă cele în nari, buze și urechi, se spune că și-a mai făcut și în sprânceană, bărbie și în alte locuri mai puțin vizibile.

dennis

Din cauza atitudinii sale, Rodman, nu s-a făcut foarte plăcut, însă nici cu piercing-urile și tatuajele sale nu a câștiga foarte mulți fani.

14. Amanda Bynes are piercing-uri în obraji
Amanda Bynes poartă piercing-uri în obraji și se află în atenția presei din cauza comportamentului său nu tocmai adecvat, mai mult decât atât, există zvonuri cum că ar fi consumatoare de droguri. Ultima ei ispravă a fost să posteze pe o rețea de socializare, o fotografie în care era pe jumătate goală.

amanda

15. Victoria Beckham și piercing-ul ei în buză
Cândva, Victoria Beckham, purta un piercing în buză, însă, tot în acea perioadă nu se număra printre cele mai la modă și bine îmbrăcate vedete, această fotografie aparține perioadei Spice Girls. Probabil acum, și-ar dori ca aceste imagini să dispară.

victoria

Piercing-urile sunt o pasiune și pentru tine? Te așteptăm la EliTattoo&Piercing Brașov cu idei noi, de pus în practică.