Partea a treia din categoria 20 de celebritati si semnficatiile tatuajelor acestora:

11. Kelly Osbourne

Fiica lui Ozzy & Sharon Osbourne, Kelly, cunoscuta in urma aparitiei in The Osbournes alaturi de familia ei, se afla in randul celebritatilor tatuate. Pe maini poarta tatuate o claviatura si o ancora. Are si un tatuaj dedicat tatalui sau Ozzy Osbourne, faimosul lider al trupei britanice de metal rock Black Sabbath.

kelly-o-2

Din nefericire, Kelly s-a hotarat sa isi indeparteze toate tatuajele declarand ca „nu ma simteam cand am hotarat sa imi fac toate aceste tatuaje si nici macar nu stiu ce simbolizeaza. De exemplu mi-am tatuat o claviatura si nici nu stiu sa cant la pian.”

kelly-o-1

12. David Beckham

Majoritatea tatuajelor celebrului fobalist David Beckham au fost facute de artistul tatuator Louis Malloy, cele mai multe fiind dedicate sotiei sale Victoria Beckham, fosta membra a trupei in mare voga in anii ’90 Spice girls.

beckham1

Beckham are tatuat numele sotiei sale in sanscrita, insa din cauza faptului ca semnele limbilor difera, numele a fost scris gresit „Vihctoria”, dar se pare ca sotii Beckham nu sunt deranjati de aceasta mica eroare.

La cea de-a sase aniversare a casatoriei lor, cuplul Beckham si-a facut un tatuaj comun, tot in sanscrita “I am my Beloved’s and my Beloved is mine.” – „Ii apartin si imi apartine”. Pe langa acestea, David mai are tatuat un inger in partea superioara a bratului drept (facut in 2004), cifra 7 roman pe antebratul drept, cifra ce reprezinta numarul tricoului sau de la Machester United & England si numele celor 4 copii ai sai,

13. Rihanna

Rihanna s-a tatuat pentru prima data in 2006 – erau doua note muzicale, acoperite mai tarziu de un soim egiptean. De atunci colectia ei de tatuaje a continuat sa se extinda pe  toata suprafata corpului, in prezent avand peste 15 tatuaje. „Imi place sa imi petrec timpul prin saloanele de tatuaje” marturiseste Rihanna.

rihanna-1

Lista tatuajelor sale include mesajele „Shhh” pe degetul aratator si „Love” pe degetul mijlociu. De asemenea imaginea zeitei egiptene Isis apare sub sanii Rihannei, o carare de stele pe spate, incepand de la gat, un pistol sub axila stanga, iar pe soldul drept un tatuaj facut in 2007, o inscriptie sanscrita  “Forgiveness, Honesty, Suppression & Control” –  „Iertare, Onestitate, Reprimare & Control”.

rihanna-2

Cel mai recent tatuaj al sau, reprezinta un desen traditional Maori, pe care Rihanna s-a hotarat sa il acopere cu un desen de inspiratie mendhi/henna.

14. Mike Tyson

Michael Gerard Tyson fost campion mondial la categoria grea, a starnit interesul public dupa ce si-a tatuat pe fata un tatuaj tribal.

mike-tyson-1

Tyson a explicat in documentarul despre el, ca acest tatuaj simbolizeaza „spiritul luptator”, asemenea tatuajelor luptatorilor de altadata (Luptatorii Maori sau Polinezieni). Tyson mai are tatuati pe brate pe Mao Tse-Tung & Arthur Ashe si pe Che Guevara pe abdomen.

15. Scarlett Johansson

Cel mai recent tatuaj al lui Scarlett care a iscat numeroase controverse este cel ce reprezinta o potcoava, realizat intr-un stil „grosolan” (asa cum le place criticilor sa spuna). Ceea ce nu stiu criticii este faptul ca tatuajul arata asa in mod intentionat, fiind facut de un artist tatuator parizian, Fuzi Ubtpk, cunoscut pentru stilul sau neindemanatic.

Scarlett-Johansson-1

Printre tatuajele lui Scarlett mai putem numara un rasarit de soare colorat, pe antebrat si mesajul „I love NY” tatuat in jurul incheieturii, amintindu-i de locul unde a crescut.

scarlett-johansson-2

Asadar, pentru unele persoane tatuajele sunt modul ideal de a-si exprima sentimentele.

In curand ultima parte a listei celebritatilor tatuate.