Tatuajele cu cirese pot fi facute in mai multe feluri. Acestea au o incarcatura simbolica foarte importanta, reprezentand sexualitatea si feminitatea. Ciresele au fost pentru mult timp simbolul femeii, al caracteristicilor, emotiilor si sexualitatii sale. Ciresele au fost si un simbol al modei si frumusetii si este un tatuaj sexi, deoarece este asociat cu virginitatea.

Ciresele au o istorie simbolica foarte bogata. In lume, extista peste 400 de specii si varietati de cirese. Acestea se numara printre cele mai vechi fructe care se cultiva, avand foarte multe beneficii nutritionale, au fibre, fier, potasiu, magneziu, vitamina C si E.

cherri1

Tatuajele cu cirese pot fi desenate impreuna cu simboluri japoneze. Daca privim inapoi in istorie, vom afla ca ciresele au semnificatii in cateva culturi, mai ales in cea japoneza. Ciresele, florile de cires si lemnul de cires sunt importante pentru arta japoneza unde reprezinta embleme si simboluri.

cherry5

Luptatorii samurai din Japonia foloseau florile de cires si ciresele ca simboluri decorative pentru a arata faptul ca sunt gata sa moara. Tatuajele samurai combinate cu cirese sunt foarte intalnite.

Tatuajele cu cirese pot infatisa cirese asociate cu simboluri ale crestinatatii. Crestinii considera ciresele ca fiind „Fructul Paradisului”. Ciresele apareau si in arta crestina, unele picturi il infatisau pe pruncul Isus cu cirese in mana, reflectand puritatea si inocenta. Tatuajele crestine pot fi combinate si cu cirese, insa nu sunt foarte des intalnite.

Tatuajele cu cirese pot infatisa fie ciresele simple, fie asociate cu simboluri ale cireselor. Daca privim cu atentie tatuajele cu cirese, vom observa ca desenul este foarte important pentru a intelege mesajul din spatele acestora. Exista cateva desene care aduc o incarcatura simbolica celor care le poarta.

cherry

Atata timp cat tatuajul infatiseaza cirese cu coada, simbolizeaza tineretea. Tatuajele cu cirese acoperite cu ciocolata sau crema semnifica sexualitatea si personalitatea jucausa.

cherry2
O cireasa in flacari simpolizeaza pasiune si dorinta arzatoare. Tatuajele cu cirese care sunt rupte din coada sau din copac, reprezinta pierderea inocentei sau a virginitatii.

cherryonflames

Aceste tatuaje pot fi realizate in diferite stiluri si variatii, putand avea diferite culori si marimi. Un exemplu de tatuaj care simbolizeaza inocenta este o briosa, ornata cu o cireasa.

cupcakecherry

Unele persoane aleg un tatuaj cu o placinta si crema de frisca si o cireasa deasupra. Tatuajele cu cirese mai pot fi insotite de mesaje ca „blandete” sau ‘inocenta”. Datorita faptului ca pot fi realizate in foarte multe feluri si combinatii, atat artistul tatuator cat si persoana care urmeaza sa se tatueze au o gama larga de optiuni.

cherry3

De cele mai multe ori tatuajele cu cirese nu sunt alese pentru semnificatia lor, ci pentru ca sunt frumoase, fiind vazute ca un desen care arata foarte bine. De exemplu, poti alege un tatuaj cu cirese din motive decorative, pentru ca pana la urma tatuajul tau are semnificatia pe care o doresti.

Desi majoritatea tatuajelor cu cirese sunt rosii, insa multi oameni aleg si cirese colorate in verde, albastru, galben, alb sau negru. Putin stiu ca ciresele pot avea mai multe culori.

cherry6

Artistii tatuatori aleg de cele mai multe ori sa isi puna propria amprenta in tatuajele cu cirese. Asigura-te ca vezi cat mai multe modele de desene cu cirese, inainte sa alegi pe cel pe care vrei sa ti-l tatuaj, ca ulterior sa nu iti para rau. Trebuie sa tii cont si de faptul ca ciresele nu isi vor pierde niciodata semnificatia sexualitatii, fiind primul lucru care rasare in mintea cuiva cand vede un tatuaj cu cirese.

cherry4

Ce zici? Ti se potrivesc tatuajele cu cirese? Daca esti hotarata contacteaza-ne si spune-ne ce ti-ai ales.