Elaine Davidson este femeia cu cele mai multe pierce-uri si apare in Cartea Recordurilor in martie 2012 cu un numar total de 9000 de piercing-uri. Mai nou, a dobandit un alt titlu –  persoana care detine piercing-uri pentru cea mai indelungata perioada.

Elaine_Davidson

Fosta asistenta din Brazilia a doborat recordurile pentru prima data in mai 2000, cand a aparut in Cartea Recordurilor cu 462 de piercing-uri peste tot pe corp, dintre care 192 numai in zona faciala. Elaine a declarat „Cel mai des oamenii vor sa ma priveasca sau sa ma atinga – altii vor chiar sa ma sarute”.

Elaine ar vrea sa multumeasca intregii echipe de la Cartea Recordurilor pentru rabdare si sustinere in tot acesti ani, mai ales lui Craig care a avut grija de ea si a tratat-o ca pe un membru al familiei.

elaine

Elaine nu isi da niciodata jos pierce-urile, care au o greutate estimativa de trei kg. Ea a insistat ca nu o deranjeza pierce-urile nici macar in somn si nici in timpul calatoriilor, insa la aeroport intotdeauna trebuie sa isi aminteasca sa isi dea ceasul jos de la mana cand trebuie sa treaca pe la punctul de control!

O femeie foarte talentata, Elaine doarme pe un pat de unghii, merge prin foc, poate sta pe cioburi si detine centura neagra la Judo, dobandita in Japonia. De asemenea, ii plac sporturile extreme precum sky diving-ul, calaritul, saritul la trambulina si iubeste teatrul datorita costumelor, deoarece ii place sa se costumeze.

Elaine-Davidson

Elaine nu bea, nu consuma droguri, nu fumeaza si vrea ca lumea sa stie aceste lucruri despre ea. Toate acestea pentru ca tine foarte mult la locul ei in Cartea Recordurilor si il vede ca pe o responsabilitate si il trateaza cu dedicatie. Punctul sensibil al lui Elaine este coca cola.