Guy Aitchinson este unul dintre numele importante din lumea tatuajelor care si-a lasat amprenta asupra acestei forme de arta, asemeni lui Michael Flatley cand a inventat fenomenul Riverdance.

guyface1

Asa cum Flatley (faimos pentru rapiditatea miscarilor sale de dans), a revolutionat lumea dansului, transformand un stil traditional in ceva inedit, asa si Aitchison, si-a inceput cariera in domeniul tatuajelor in 1988 si s-a facut repede cunoscut in lumea tatuatorilor celebri adaptand stilul sau particular de pictura in desenele transpuse pe corpul uman.

Abstract in ceea ce priveste natura si cu accent pe profunzimea de camp a operelor sale, Aitchison a fost caracterizat de cei din lumea tatuajelor ca fiind „tipul care deseneaza vortexuri” , pentru ca majoritatea lucrarilor sale ilustreaza cercuri si abundenta de culori. Acest fapt a fost apreciat de multi, chiar si de doi dintre cei mai prestigiosi artisti tatuatori din lume Paul Booth si Filip Leu

Aitcheson si-a crescut credibilitatea in randul oamenilor, prin intermediul discursurilor si seminariilor sale, creand un univers de materiale, carti si website-uri despre haosul si vortexul culorilor. Haos, poate nu este cel mai bun cuvant pentru a descrie munca lui Guy, deoarece el este precum Van Gogh, controlat, dar in acelasi timp senzational. Folosirea combinatiilor de culori l-a ajutat sa dobandeasca reputatia pe care o are astazi, iar faptul ca a adus aceasta tendinta si in lumea tatuajelor l-a facut sa fie si mai cunoscut si apreciat.

Daca te-a captivat descrierea artistului Aitchison, iti poti achizitiona de pe site-ul www.hyperspacestudios.com carti, haine sau inregistrari bazate pe lucrarile si conceptul lui, Aitchison fiind un excelent antreprenor, mai ales cand vine vorba de crearea sau modificarea unui anumit stil.

La un moment dat si-a impresionat fanii printr-o expozitie de picturi pe panza, care ilustrau tatuajele pe care le poarta.

Iata cateva dintre operele lui Aitchison pe corpul uman:

guy4

guy3

guy2

guy1

Si unele dintre picturile pentru care este atat de cunoscut:

pictura4

pictura3

pictura2

pictura 1