Reprezinta una dintre noutatile in domeniul body piercing-ului. Acesta este un piercing pentru orice parte a corpului, poti face unul sau mai multe piercing-uri dermale obtinand astfel diferite forme, de exemplu o stea. Din aceasta categorie de piercing-uri, inelul dermal este una dintre cele mai populare alegeri. Piercing-urile dermale sunt deosebite, in special daca alegi locul potrivit.


Care este diferenta dintre un piercing dermal si un piercing de suprafata?

Piercing-urile dermale sunt mai mult decat un implant. O data ce au fost facute, se pot indeparta doar de catre profesionisti sau chirurgical, deoarece bijuteria este facuta astfel incat sa devina o parte a corpului. Pe cand, piercing-ul de suprafata este cel care poate fi indepartat usor, de exemplu piercing-ul in nas, ureche, spranceana, etc.

p4

Cum se fac implanturile dermale?

Bijuteria dermala consta intr-o placuta, un accesoriu si un surub. Placuta bijuteriei este inserata sub piele, iar accesoriul strapunge pielea pana ajunge la placuta. Placuta contine mai multe gauri, fapt ce permite tesutului pielii sa creasca printre ele, astfel piercing-ul devine o legatura semi-permanenta cu corpul tau.

p3

Exista mai multe feluri in care se realizeaza implanturile dermale. Unii profesionisti folosesc doar o lama ascutita, pe cand anumite parti ale corpului necesita si folosirea unui perforator dermal. Instrumentul perforeaza bucata de piele unde va fi inserata bijuteria, aceasta fiind inserata direct in piele in momentul perforarii.

p1

Care sunt riscurile piercing-urilor dermale?

Precum orice modificare facuta corpului, acest timp de piercing este predispus infectiilor, necesitand atentie sporita la ingrijire si este foarte important de stiut ca nu poate fi indepartat usor.

p6

De obicei, persoanele care opteaza pentru astfel de piercing-uri sunt cele care le vor pentru o perioada foarte lunga de timp sau chiar pentru totdeauna. Este recomandat ca aceste piercing-uri dermale sa fie facute de catre profesionisti.

p5

Timpul de vindecare, in medie 4 saptamani, depinde de locul in care s-a facut piercing-ul si de felul in care este ingrijit.

p7

Daca si tu iti doresti un astfel de piercing sau ai intrebari legate de acest subiect contacteaza-ne aici.