Sean Dowdell este unul dintre cei mai buni Body Pierceri din lume

Este co-proprietarul si fondatorul Club Tattoo si se ocupa de piercing din 1995. A fost initiat in tainele acestei meserii de catre Derek Vosten, dar in timp a invatat tehnici, design si fabricare de bijuterii interactionand cu alti pierceri din tara. Are un respect deosebit pentru alti profesionisti din industrie precum Jim Ward, Elayne Angel, and Fakir.

sean

Pentru el, acestia sunt cei care au pus bazele acestui domeniu si ii respecta pentru asta. Cei care l-au inspirat cu adevarat pentru a incepe o astfel de cariera sunt Steve Haworth si Erik Dakota.

p6

A lucrat in peste 40 de saloane din lumea intreaga si este catalogat ca fiind unul dintre cei mai buni din domeniu. Steve Haworth, Jim Ward, Erick Dakota sunt printre cei care ii influenteaza procesele si tehnicile de executie. Cu toate acestea, tehnicile pe care le foloseste le considera a fi proprii, pentru ca tot ceea ce a vazut si invatat a adaptat nevoilor sale.

p5

A creat design-uri si a facut multe bijuterii pentru body piercing, studiind foarte mult materialele si proprietatile lor. Creeza instrumente si bijuterii pentru body piercing de peste 15 ani. A tinut seminarii de piercing in Statele Unite si in Europa si a inregistrat 2 DVD-uri care se gasesc acum pe piata pentru profesionistii in materie.

p4

Este intr-un proces continuu de invatare, deoarece isi dezvolta cunostintele sub toate aspectele de fiecare data cand intalneste alti pierceri. In 2010 s-a alaturat echipei H2Ocean Pro Team, fiind unul dintre cei patru membri din intreaga lume.

p3

Isi da toata silinta sa invete cat mai mult si sa fie din ce in ce mai bun.

p2

Sean va tine un seminar despre tehnicile in materie de piercing genital in cadrul the Great British Tattoo Show.

p1

Daca te-au inspirat piercing-urile lui Sean Dowdell contacteaza-ne.