Tatuajele sub sani, numite de fapt tatuaje pe stern, sunt la moda in ziua de astazi si motivul nu este surprinzator deloc. Unii spun ca tatuajele sub sani reprezinta „amprenta prostituatelor”, insa nu este deloc asa.

t1

Cu siguranta aceste femei nu sunt prostituate, ba mai mult de atat sunt de admirat, deoarece zona este foarte dureroasa. Felicitari domnilor care au norocul sa vada asemenea tatuaje. Iata 12 dintre cele mai sexy si mai senzuale tatuaje sub sani cu care iti poti clati ochii.

t2

Doare? Doare al naibii de tare! Conform persoanelor care obisnuiesc sa se tatueze, aceasta este cea mai dureroasa parte a corpului, deoarece adaposteste toate organele vitale. Asadar, este o zona sensibila.

t3

Desi doare, rezultatele sunt satisfacatoare.

t4

t5

Astfel de tatuaje fac femeile foarte atragatoare.

t6

t7

Cel mai bine este ca un astfel de tatuaj sa fie inceput dintre sani. Tatuaj facut de James McKenna.

t8

Pont: Permite design-ului tatuajului sa-ti urmeze formele corpului tau pentru ca rezultatele sa fie satifacatoare, nu te tatua la intamplare, nu va arata bine.

t9

Unele femeie prefera sa pastreze aceasta parte a corpului pentru tatuaje personale.

t12

Se vede extraordinar in decolteul unei vestimentatii bine alese.

t

Arata minunat sub un sutien elegant!

t11

Daca acest articol te-a inspirat, sau te-a facut sa prinzi curaj, contacteaza-ne si in scurt timp poti avea si tu un tatuaj care sa te caracterizeze.