Exista diferite tipuri de piercing-uri pentru buza, asa cum exista foarte multe tipuri de piercing-uri pentru ureche. Acestea sunt impartite in piercing-uri simple si perechi sau seturi numite „bites”. Aproximativ toate piercing-urile „bites” sunt pentru buza, iar modelul de piercing vampire bites pentru gat. Iata o lista cu majoritatea piercing-urilor pentru buze.

Piercing-uri simple pentru buza

Piercing standard pentru buza – Este un piercing ce se face la mijlocul buzei inferioare. Poate fi purtat si cu un ornament cu bila sau cu un captive bed ring CBR
Piercing Monroe – Este un piercing simplu ce se face in partea stanga a buzei superioare si a primit numele dupa alunita lui Marilyn Monroe, de obicei are si o bila.

pierce1

Piercing Madonna – Similar cu piercing-ul Monroe, dar pe partea dreapta.

madonna1

Piercing Medusa – Se face mai sus de mijlocul buzei superioare.

medusa-piercing-3

Labret piercing – Este un piercing care se face sub buza inferioara, la mijloc. In mod teoretic „labret” este o bijuterie, iar acest tip de piercing este numit „piercing la jumatatea buzei”, insa majoritatea oamenilor il denumesc”labret piercing”. Poate fi purtat cu un ornament bila sau cu un CBR.

Labret-Piercing

Piercing Labret vertical – este un piercing vertical cu un capat in zona pentru piercing-ul labret si celalalt capat stapunge mijlocul buzei. Poate fi purtat cu o tija curbata sau cu un CBR

piercing

Piercing Ashley– Este o alta varianta a piercing-ului vertical, numai ca gaura din partea de jos este in gura, fiind vizibila doar cea de pe buza.

Jestrum

Piercing Jestrum– Este la fel ca piercing-ul vertical, doar ca este facut pe buza de sus, la fel ca piercing-ul Medusa.

Piercing Dahlia – Acest piercing se face in colturile gurii.

piercing3

Piercing-urile Bite

Cu 2 Piercing-uri

Piercing Snake Bites – Acesta reprezinta o pereche de piercing-uri pe fiecare parte a buzei inferioare.

piercing4

Piercing Angel Bites – La fel ca Piercing-ul Snake Bites, doar ca este facut pe buza superioara.

piercing5
Piercing Dolphin Bites – Doua piercing-uri asezate spre mijlocul buzei inferioare, similar cu modelul snake bite, doar ca piercing-urile sunt mai apropiate.

dolphin-bites

Piercing Spider Bites sau Piercing Viper Bites – Doua piercing-uri alaturate asezate pe buza de jos.

piercing6

Piercing Cyber Bites – Este o combinatie intre piercing-ul Medusa si Labret, un piercing sub buza de jos la mijloc, iar celalat deasupra buzei de sus tot la mijloc.

piercing7

Cu 4 Piercing-uri

Piercing Shark Bites – Este reprezentat printr-o pereche de piercing-uri spider/viper bites – doua piercing-uri apropiate asezate de o parte si de alta a buzei inferioare – in total 4 piercing-uri.

piercing8

Piercing Canine Bites – Un piercing facut in ambele parti, atat pe buza superioara cat si pe cea inferioara, este o combinatie intre piercing-ul Angel bite si Snake bite.

piercing9

Acestea sunt diferitele tipuri de piercing-uri pentru buza care au primit o denumire pana la momentul actual. Daca ti-ai ales deja un tip de piercing care se potriveste cu stilul tau personal, contacteaza-ne si-ti vom duce ideea la bun sfarsit.