Bun venit la Eli Tattoo & Piercing Brasov!

Salonul Eli Tattoo & Piercing este situat în centrul Brașovului, pe strada Republicii nr 25 .

Suntem prezenți în industria tatuajelor din anul 2007 și suntem al doilea salon de tatuaje și piercing deschis în Brașov.

Eli Tattoo & Piercing Brașov caută să îți aducă la cunoștință cultura tatuajelor și a piercingurilor astfel încât la noi să găsești  un mijloc de studiu dar și de inspirație.

Nou! Site-ul Eli Tattoo & Piercing Brașov are o rubrica noua: Știri și noutăți din lumea tatuajelor.

Incercăm să te ținem la curent cu ce se mai întamplă în lumea mondenă a tatuajelor, atât pe plan național, cât și pe plan internațional.

Ca orice studio de tatuaje care se respectă, preferăm să producem opere de artă personalizate pentru fiecare client în parte, acesta fiind motivul pentru care oferim un serviciu gratuit de desen și concept al tatuajului pentru fiecare dintre clientii noștrii. Ne place să lucrăm împreună cu voi pentru a realiza un design de care să fiți fericiți tot restul vieții și cu care noi să ne putem mândri.

Artiștii tatuatori au fost aleși întotdeauna pe criteriul competenței profesionale și a portofoliului de lucrari deja executate, de aceea la noi au lucrat întotdeauna cei mai buni artiști tatuatori din Brașov dar si din tară.

Alexandru Matreshu,  artistul cu care noi colaborăm de aproape 3 ani, este unul din cei mai talentați tatuatori din Brașov. Are o experiența de peste 6 ani în domeniul tatuajelor și cu siguranță vei ramane plăcut surprins de talentul lui. El îți transformă orice idee într-un proiect complex, mai întâi pe hartie și apoi pe piele.

Tu vino cu ideile și noi le transformam în opere de artă!

Eli Tattoo & Piercing  folosește aparatură de ultimă generație, tușuri organice testate dermatologic, non toxice și non alergice pentru organism, manuși de unică folosință, ace sterile de unică folosință și sigilate individual care se desfac în fața clientului.

Totul este 100% steril!

Vizitează salonul Eli Tattoo & Piercing și fă-ți tatuajul perfect pentru tine!