Un tatuaj este o decizie serioasă, permanentă, care trebuie să aibă o semnificație importantă pentru tine. Acesta este motivul pentru care unele vedete își poartă tatuajele ca pe niște semne de onoare și le amplasează la vedere. Pe de altă parte, sunt și foarte multe celebrități care preferă să își păstreze tatuajele ascunse de ochii curioșilor.

Nu este de mirare că unii actori optează pentru tatuajele care pot fi ușor acoperite pentru a putea interpreta anumite roluri, la fel și fotomodelele aleg tatuaje mici ce pot fi acoperite cu ajutorul machiajului în timpul ședințelor foto. Mai sunt și vedetele care și-au propus să-și facă o adevărată colecție de tatuaje.

1. Selena Gomez

Selena Gomez are mai multe tatuaje decât te-ai fi așteptat. Pe șold are tatuat mesajul “God strengthens me” – “Dumnezeu îmi dă putere.” Pe partea din spate a gâtului are tatuate cifrele romane LXXVI (76), nu se știe exact care este semnificația acestui tatuaj, însă este posibil să fie în onoarea mamei sale, care s-a născut în 1976. În partea de sus a spatelui are un tatuaj cu o inscripție în limba arabă “iubește-te mai întâi pe tine însuți”, iar la încheietură poartă un tatuaj cu o notă muzicală.

selena

2. Julia Roberts

Julia Roberts este o actriță care trebuie să se transforme pentru rolurile ei, așadar nu te-ai aștepta să aibă tatuaje. Actrița a mărturisit că are tatuaje cu numele celor trei copii ai săi și cu inițialele soțului, Danny Moder. Dacă a reușit să le ascundă pe acestea așa de bine nu ar trebui să ne surprindă dacă are și altele.

julia

3. Lea Michele

Nici Lea Michele nu se lasă mai prejos, deși a postat poze în bikini pe Instagram, are mai multe tatuaje decât lasă să se vadă. A spus că are 14 tatuaje, note muzicale și citate inspiraționale pe tot corpul, însă foarte discrete.

lea

4. Lauren Conrad

Lauren Conrad, vedeta de televiziune, nu se numără printre persoanele care la prima vedere ți-ar da impresia că sunt iubitoare ale artei pe corp. Lauren a avut tatuată litera J, în onoarea fostului ei iubit, Jason Wahler, tatuaj transformat mai târziu în litera L. De asemenea, mai poartă un tatuaj cu mesajul Stick and Stones – folosit de obicei ca replică la o insultă care nu a avut niciun efect. Probabil acest mesaj se adresează lui Heidi Montag și Spencer Pratt. Lauren. Pe picior mai are tatuate cifrele 13-5-22.

lauren

5. Zoe Saldana

Zoe Saldana a mărturisit că are aproximativ 10 tatuaje ascunse și că nu prea mai are loc pentru altele noi. Printre cele 10 tatuaje se numără și cuvântul „heal” – „vindecat” scris în ebraică și poziționat sub sânul drept.

zoe

6. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens este o altă actriță adeptă a artei pe corp. În partea din spate a gâtului are tatuat un fluture colorat. Pe ambele mâini are tatuat simbolul “Om”. “Om” este o mantră în religii ca Hinduismul, ce se rostește la începutul fiecărei rugăciuni. De-a lungul labei piciorului are tatuate cuvintele – „dragostea este tot ce îți trebuie”.

vanessa

7. Victoria Beckham

Victoria Becham este o doamnă cu o fire aparent conservatoare însă trupul său ascunde o mulțime de tatuaje. Fosta membră a trupei Spice Girls poartă tatuaje pe spate, pe gât și pe încheietură. Pe încheietură poartă inițialele soțului său David Beckham, iar printre celelalte tatuaje regăsim numere romane, ebraice și latine.

victoria

8. Hilary Duff

Hilary Duff este și ea în rândul vedetelor tatuate și se laudă cu cel puțin 15 tatuaje.

hilary

9. Susan Sarandon

Susan Sarandon poartă tatuaje legate de copiii ei, având inițialele lor tatuate de-a lungul coloanei vertebrale, iar în jurul încheieturii are scris ”A New Dawn A New Day” – ”Un nou răsărit, o nouă zi.” Sarandon a spus la un moment dat că “nu ești niciodată prea bătrân pentru a-ți face un tatuaj.”

susan

10. Miranda Lambert

Cântăreața Miranda Lambert are și ea colecția ei de tatuaje. Pe partea interioară a brațului stâng are două pistoale cu aripile unui înger în spatele lor. Are și o inimă roz, care seamănă cu o lăbuță de cățel. Lambert iubește atât de tare animalele încât și-a tatuat pe picior logo-ul MuttNation, fundația ei care ajută animalele.

miranda

11. Khloe Kardashian

Khloe Kardashian are tatuat în partea de jos a spatelui mesajul „te iubesc”, scris de mână de tatăl său. De asemenea, are o cruce cu aripile unui înger cu mesajul Daddy, în memoria acestuia. Mai putem remarca și inițialele LO tatuate în amintirea lui Lamar Odom, probabil acesta din urmă nu este nici pe departe tatuajul preferat al iubitului ei, French Montana.

khloe

12. Kelly Clarkson

Kelly Clarkson poartă pe incheietură un tatuaj cu mesajul – „iubeste-i mai mult” – mai are și un alt tatuaj pe brațul stâng și o piesă de puzzle pe spate.

kelly

13. Scarlett Johansson

Scarlett Johanesson a adunat și ea câteva tatuaje, printre care putem menționa mesajul „Lucky You” – „Norocosule” – amplasat pe coaste. Mai are un tatuaj ca o brățată la încheietură, tribut pentru New York City, iar pe antebraț poartă un răsărit de soare deasupra unei ape.

scarlett

Acum că ai idei pentru un tatuaj nou, te așteptăm la EliTattoo&Piercing. Programează-te acum!