Modificarea corporală include tot, de la piercing-uri și tatuaje până la modificările chirugicale, precum implanturile și injecțiile. Fotograful, Roger Kisby a capturat recent imagini cu câteva dintre multe femei mândre de modificările aduse corpurilor lor.

Se întâmpla ca Kisby să se plimbe prin Las Vegas pe 7 iunie când a dat peste Conferința și Expoziția Asocieției Piercer-ilor Profesioniști. Astfel, Kisby a mers la conferință și a întrebat oamenii dacă le poate face poze „Oamenii erau foarte deschiși la ideea de a fi pozați” mulți dintre cei cu care a vorbit acolo, lucrează în domeniul modificării corporale, fie în arta tatuajelor, fie în cea a piercing-urilor.

“Întotdeauna mi-au plăcut oamenii cărora nu le este frică să fie ei înșiși cu adevărat,” a spus Kisby. „Și mai ales când acești oameni se strâng laolaltă, căci afară, în lumea reală trebuie să înfrunte prejudecăți, este cu adevărat plăcut și în același timp emoționant să vezi oameni care sunt capabili să se sărbătorească împreună. ”

Kisby a încercat să aducă în atenție o serie de persoane cu piercing-uri, tatuaje și alte modificări corporale pentru a arăta că nu există un singur tip sau stil de persoană. „Am vrut să mă asigur că pot să evidențiez autenticitatea fiecărei persoane în parte.”

„Ideea acestui proiect nu a fost să arăt cu degetul și să spun, ‘Uită-te la oamenii aceștia, uite cât de ciudat arată.” a spus Kisby. „Ideea a fost să arăt că există oameni care au piercing-uri sau care fac asta pentru a-și câștiga existența și sunt foarte entuziaști.”

Iată 16 femei cu modificări corporale, creative, frumoase și colorate

1

Alicia Cardenas

2

Frances

3

Stephanie Von Hutter Thomas

4

Aubrey Deibler

5

April Thomas

6

Brooke

7

Jocelyn

8

Rita Haxx

9

Fukin Kate

10

Elayne Angel

11

Miss Cale

12

Noel Spring

13

Aneta Von Cyborg

14

Jessica

15

Lysa Taylor

16

Ana Paula

Dacă simți că și ție ți s-ar potrivi astfel de schimbări te așteptăm la EliTattoo&Piercing Brașov. Programează-te acum!