Noile tatuaje ale lui David Beckham l-au transformat într-unul dintre cei mai demni tați de la Hollywood.

Fostul fotbalist în vârstă de 40 de ani și-a tatuat pe gât, porecla „Buster”, în cinstea fiului său în vârstă de 16 ani.

david

„Întotdeauna i-am spus lui Brooklyn ( Buster ), încă din ziua în care s-a născut.” David și-a pozat noul tatuaj și a postat fotografia împreuna cu mesajul „Te iubesc Bust.”

david1

Pe 1 septembrie a fost ziua de naștere a lui Romeo Beckham, care a împlinit 13 ani și în mod oficial a trecut în rândul adolescenților.

david2

Având în vedere că toată vara s-a tatuat în cinstea membrilor familiei sale, cel mai probabil, în viitorul apropiat, David își va face un tatuaj și cu numele lui Romeo.

În iulie, și-a făcut un tatuaj pentru fiica lui Harper, iar deasupra numelui ei este scris „Pretty Lady”. David, a publicat apoi pe Instagram poza și mesajul „Hey Pretty Lady” – „Adaug la colecția de tatuaje care înseamnă foarte mult pentru mine.”

david3

David, un tată și un soț mândru, nu a uitat-o nici pe soția lui, Victoria Beckham. Tocmai de aceea, și-a tatuat pe degetul mic de la mâna dreaptă numărul 99 – care simbolizează anul în care s-au căsătorit și perioada când s-a născut Brooklyn. În momentul în care a publicat poza cu acest tatuaj, David a scris – „99 a fost un an bun pentru mine.”

david4