Te-ai pregătit de sărbători? I-ai scris lui Moş Crăciun? Ei bine, scrisoarea ta a ajuns la Eli Tattoo şi am aflat că îţi doreşti un tatuaj. Tocmai de aceea Eli Tattoo lansează super concursul de sezon: De Crăciun te tatuăm!

Post-Photo

Fii pe fază şi urmează instrucţiunile!

E simplu! trebuie să te înscrii prin intermediul formularului de concurs şi să postezi o poză cu tatuajul pe care ţi-l doreşti cadou. Până aici e simplu, mai departe îţi mobilizezi toţi prietenii ca să-ţi voteze poza.

Dacă poză ta este printre cele cinci, cele mai votate până la data de 20 decembrie ora 00:00, intră în marea finală. Pe 24 decembrie la ora 23:59 primele trei poze cu cele mai multe voturi vor fi desemnate câştigătoare. Dacă poza ta are cele mai multe voturi atunci primeşti tatuajul gratis din partea salonului Eli Tattoo, iar următoarele două premii constau în reduceri de 50% și respectiv 30% din prețul tatuajelor.

Nu mai pierde timpul, înscrie-te acum şi nu uita de butonul de Like pentru a intra în grupul de prieteni Eli Tattoo!

Citeşte cu atenţie şi condiţiile de participare la concurs:

*Marimea maximă a tatuajelor admise in concurs este de 10 cm x 10 cm.

** Dacă dai doar Like pe pagina de Facebook, nu înseamnă că te-ai înscris în concurs, trebuie să completezi formularul cu datele personale şi să încarci poza cu tatuajul vizat în aplicaţia de concurs.

*** Eli Tattoo îşi rezervă dreptul de a refuza tatuajele care nu pot fi acoperite.