Johnny Depp a decis să își prezerve o parte din tatuaje după ce va muri, pe care le va lăsa amintire copiilor săi, potrivit Contact Music.

Inițial, actorul american a dorit să distreze oamenii cu trupul său, fiind aruncat de pe o stâncă, însă s-a răzgândit și a considerat că este mai bine să conserve o parte din tatuaje pe care le va lăsa drept amintire.

”Inițial mi-am dorit să fiu aruncat de pe un munte în timp ce oamenii privesc cum mă prăvălesc. Unii s-ar putea distra așa. Sau poate să își conserv câteva din tatuaje. Asta ar putea revoluționa concepția oamenilor despre posteritate… să iei tatuajele unui tip și să le conservi în formol pentru a le arăta. Nu e o chestie de criminal în serie. Este foarte cool. Vă puteți imagina?! Să întrebe cineva «Ce sunt astea?» «Sunt tatuajele tatălui meu»”, a afirmat Depp.

Actorul, în vârstă de 50 de nai, apreciază din ce înce mai mult viața.

„Este absolut grozav. Adică… te gândeşti în fiecare zi că e mare lucru că încă mai trăieşti. De fiecare dată când respiri este mare lucru. La 50 de ani zici «Sigur, de ce nu?»”, a spus Johnny Depp.

Depp, considerat unul dintre cei mai buni actori ai generației sale, s-a făcut remarcat în filme precum ”Pirații din Caraibe”, ”Alice în Țara Minunilor”, ”Jurnalul unui iubitor de rom” și ”Umbre întunecate”.

 

Johnny Depp

Johnny Depp