Frumoasa fiica a rockerului Ozzy si a lui Sharon Osbourne – a postat pe o retea de socializare, mai multe poze de la Shamrock Social Club din Hollywood, Los Angeles, unde si-a facut un nou tatuaj, pe cap de data aceasta, cu mesajul „stories”. Descrierea pozelor suna cam asa : „oop ce am facut in seara asta?” De asemenea aceasta a cerut iertare parintilor sai  pentru gestul sau, scuzandu-se prin faptul ca ii place foarte mult. (‘Sorry mum and dad but I love it!’).

Dr. Woo a completat colectia de tatuaje a lui Kelly, in timp ce aceasta incerca, sa stea cat mai nemiscata si sa indure durerea. In ciuda disconfortului creat de procesul obtinerii unui tatuaj pe cap, Kelly pare foarte incantata de noul sau look.

kelly-osbourne

Ultima poza postata o infatiseaza pe vedeta, langa artistul tatuator, afisandu-si tatuajul mov in fata camerei de fotografiat.

kelly2

Salonul unde s-a tatuat Kelly, este in topul preferintelor celebritatilor precum: Cate Blanchett, Amy Adams, Harry Styles, David Beckham, Adele and Johnny Depp. Aici, Osbourne si-a facut mai multe tatuaje printre care o ancora si o claviatura. Kelly a marturisit ca si-a tatuat claviatura, intr-un moment in care nu se simtea foarte bine, desi nici macar nu stie sa cante la pian, insa ulterior in noiembrie 2013 a inlaturat tatuajul.

Gurile rele, au comentat ca este un tatuaj usor de ascuns in cazul in care se plictiseste de el.

In ceea ce priveste viata sa personala, publicatiile arata, ca desi s-a despartit de logodnicul ei Matthew Mosshart, Kelly se distreaza foarte bine, iar presa speculeaza o relatie cu bunul ei prieten Quincy.