Aceste tatuaje sunt mai mult decât minunate.

Într-un episod al reality show-ului „Ink Master”, concurenții (toți artiști profesioniști) au fost provocați să tatueze clienții cu desene create de apropiații lor, care suferă de sindromul Down. Acest proiect nu numai că a avut rezultate extraordinare, dar a și impresionat artiștii tatuatori implicați.

„Uneori te întrebi dacă faci ceva ce oamenii vor pentru tot restul vieții”, a spus Craig Foster, unul dintre artiștii tatuatori. „Dar acesta este unul dintre momentele în care nici măcar nu trebuie să îți pui întrebări. De aceea sunt un artist tatuator.”

Înainte de a începe să lucreze cu clienții, concurenții mai întâi discută despre motivul pentru care ei vor acele tatuaje.

„Acesta este cumnatul meu, Joe”, a spus un client, prezentându-și ruda cu sindromul Down. „Am venit aici să îmi fac un tatuaj cu simbolul „te iubesc” din limbajul semnelor, pentru a arăta impactul pozitiv al lui Joe în viața mea.”

1

Un alt client a spus că vrea să onoreze munca surorii lui.

„Aceasta este sora mea Stephanie, a spus el. Este  artistă în Los Angeles. Vreau sa am un tatuaj cu o operă de a ei că arăt că am cu adevărat încredere în talentul ei.”

3

Concurenții au fost informați că îi pot ajuta pe artiștii invitați, însă nu au voie să deseneze în locul lor. Concurenții au lucrat cu invitații și au început să tatueze.

2

Tatuajele finale întruchipau imagini cu animale și persoane colorate, această experiență dovedindu-se satisfăcătoare atât pentru clienți cât și pentru artiștii tatuatori.

„Este o zi emoționantă”, a spus participantul Dave Kruseman, atunci când tatuajul său a fost arătat juraților. „Sunt încântat că mă aflu aici.”