Scott Campbell, cel care a tatuat vedete ca Marc Jacobs, Sting sau Robert Downey Jr. a tatuat persoane la întâmplare în timpul unei expoziții la New York, parte a proiectului Whole Glory, însă a fost și o capcană la mijloc.

Participanții norocoși au fost trași la sorți în fiecare zi a expoziției și au fost de acord să își bage mâna într-o gaură, unde Campbell le-a tatuat brațul cu un desen ales de el.

2

„În centrul instalației era o gaură, iar de cealaltă parte era Scott Campbell.”

3

„El a tatuat gratis orice braț, fără niciun fel de comunicare prealabilă. Scott a tatuat idei de moment și niciun client nu a putut vedea nimic, până la rezultatul final.”

4

Expoziția a avut loc între 12 și 15 noiembrie 2015, iar înainte de eveniment, Campbell a explicat într-un interviu acordat pentru New York Times, că totul urma să se desfășoare „asemeni ghicitului în palmă.” „Nu cunosc niciuna dintre aceste persoane, dar le ating fizic, fapt ce duce la o reacție subliminală” a spus Scott.

1

„Am o grămadă de desene schițate. Pentru unele mă inspir din cărți, iar altele le fac atunci pe loc.”

5

„Libertatea este cea mai importantă pentru mine, de aceea încerc să nu plănuiesc prea multe. Fac o pictura mare cu multe desene și schițe în ea, ca să îți dai seama despre ce vrea să fie vorba, însă de fapt poate fi orice altceva.”

Scott a spus că s-a simțit mai emoționat decât cei pe care i-a tatuat. Campbell a distribuit pe Instagram, fotografii cu tatuajele finisate, spunând „Vă mulțumesc pentru încredere.”

6

„Nu mă așteptam. Sincer, când oamenii chiar au apărut la eveniment, a fost mai mult decât m-aș fi așteptat”, a mărturisit Scott Campbell.

7

Dacă tu știi ce tatuaj vrei, te așteptăm la EliTattoo&Piercing Brasov. Programează-te aici!