Tony Braton este cel mai tatuat britanic, după ce s-a tatuat aproape integral pentru a patra oară. Tony, în vârstă de 55 de ani, a declarat că este dependent de tatuaje. Aproximativ fiecare parte a corpului său (mai puțin fața, palmele, tălpile și organul masculin, numit de Tony „the little fella”) este acoperită de desene cu teme orientale și dragoni, zei, tigri etc.

Dependența a început, când fiica sa a vrut să își facă un tatuaj, în timpul unei vacanțe în Thailanda, însă a insistat ca tatăl ei să încerce primul. Tony avea deja câteva tatuaje, de când era tânăr. Primul său tatuaj, făcut la 12 ani reprezenta un cap de mort și un pumnal. Fiica sa i-a sugerat mai multe modele de tatuaje, care ar fi durat foarte mult, de aceea Tony, a chemat artistul tatuator acasă, unde a ales doua modele de tatuaje mâneci, care au fost gata în 18 ore.

Tatuajele lui Tony sunt influențate de stilul oriental.

tony-barton-1

Tony merge mereu la același artist tatuator, în Thailanda, Mr.A. Și-a făcut atât de multe tatuaje acolo, încât nici măcar nu i se mai percepe vreun tarif, însă tatuatorul profită de ocazie și își face foarte multă publicitate.

Tony cu artistul lui tatuator în Pattaya, Thailanda.

tony-barton-2

Tony nu face lucrurile cu jumătăți de măsură, fiecare parte a corpului său este tatuată.

tony-barton-3

Această poză reprezintă trecerea de la costumul de tatuaje anterior, la cel pe care îl poartă astăzi.

tony-barton-4

Îți trebuie ceva curaj să te încumeți să îți faci un astfel de tatuaj, probabil a fost al naibii de dureros.

tony-barton-5

Tony și-a tatuat corpul în întregime, pentru a patra oară. Este atât de fascinat de această artă, încât uneori se trezește în mijlocul nopții pentru a desena ideile de tatuaje pe care le visează. Motivul pentru care a primit titlul de cel mai tatuat britanic a fost numărul de ore petrecute pentru a dobândi tatuajele sale.

Tony este fericit cu obsesia sa pentru tatuaje.

tony-barton-6

Un tatuaj superb cu un tigru luptându-se cu un dragon.

tony-barton-7

Oare cât va dura până când Tony se va tatua în întregime pentru a cincea oară?

tony-barton-8

Tony are 8 copii și se pare că fiul cel mic îi calcă pe urme tatălui său, în ceea ce privește fascinația pentru tatuaje. O dată a fost trimis acasă de la școală pentru că și-a desenat pe corp un pește koi, cu markerul.

Dacă vrei încă un tatuaj la colecția ta, sau dacă vrei să îți faci primul tatuaj, te așteptam cu ideile tale la EliTattoo&Piercing Brasov.