E timpul să lași totul de-o parte și să admiri acest pictorial care înfățișează mândria națională a poporului american. Michael Stokes este fotograful care a avut oportunitatea de a lucra cu acești oameni puternici și sexy.

1

Lăsând la o parte faptul că arată senzațional, aceste fotografii evidențiază încrederea celor răniți, care și-au servit țara.

2

În spatele acestor fotografii se află o perioadă lungă de muncă. Totul a început în 2012 când fotograful l-a pozat pe Alex Minsky, care si-a pierdut o parte din piciorul stâng în urma unei explozii în Afghanistan. Pentru Michael Stokes a fost foarte diferit pentru că, de obicei, poza modele în ipostaze erotice.

3

4

5

Având în vedere situația lui Minsky, Stokes nu a fost sigur de maniera în care putea să-l abordeze, pe veteranul care era încă în perioada de recuperare după trauma fizică și psihologică prin care trecuse.

6

7

8

9

Deși începutul a fost mai dificil, Stokes a făcut senzație cu pozele sale, iar oamenii au devenit curioși în ceea ce privește acest proiect și motivația din spatele lui. În cele din urmă, munca lui Michael a avut parte de atenția meritată.

10

11

12

13

14

Acesta a fost un punct important în cariera de model, a veteranului de război Alex Minsky.

15

 

16

17

Ce trebuia să fie un pictorial simplu, a ajuns să fie de fapt un proiect important și astfel fotograful a apelat și la alți veterani pentru a-l continua.Toate aceste poze s-au regăsit în albumul, Always Loyal, dedicat acestor veterani grozavi.

18

19

20

21

Aceasta este prima femeie care a participat la proiectul fotografic al lui Stokes.

23

 

24

Scopul acestui proiect este de conștientizare a acestor probleme fizice, însă felul în care Stokes a expus veteranii, merge dincolo de aceste dizabilități, care parcă nici nu ar exista. Ceea ce este cu adevărat important trece dincolo de aparența fizică.

22

25

26

27

28

29

30

31