Un bărbat și-a tatuat numele pe obrajii iubitei sale la prima intâlnire.

Un bărbat și-a tatuat numele pe obrajii iubitei sale la prima intâlnire.

Chiar in prima zi în care și-a văzut pentru prima oară iubita, pe care o cunoscuse pe internet, un artist tatuator  pe nume Ruslan Toumaniantz i-a pus fetei sentimentele la incercare, intrebând-o dacă ar accepta ca el sa-și tatueze numele pe obrajii ei. In mod surprinzator, raspunsul tinerei indrăgostite a fost “Da”.

Artistul a tatuat-o pe iubita sa pe un obraz cu jumătate din nume, ” Rus”, și pe celalalt  obraz cu cealalta jumătate „lan”.

In urmă cu patru ani, Toumaniantz a fost implicat intr-un scandal, după ce una din clientele sale, o fată de origine belgiană, i-a reproșat că a distrus-o, după ce i-a tatuat pe chip 56 de stele, în loc de trei, câte ceruse ea inițial.. După scandalul provocat, Ruslan Toumaniantz a fugit în Belgia. O săptămână mai târziu, Kimberley Vlaeminck a recunoscut că a mințit, pentru că i-a fost frică de reacția părinților la aflarea veștii, recunoscând că ea a cerut cele aproape 60 de steluţe.

Deși Ruslan se oferise să plătească jumătate din costurile unei operaţii de înlăturare a tatuajelor de pe pielea tinerei, spunând că nu doreşte ca unul dintre clienţii lui să fie nemulţumit, mai târziu, el a renunţat la această ofertă, lăsând-o pe femeie să plătească singură toată intervenţia.

Artistul rus are acum o relație cu o tanară de 18 ani, pe nume Lesya, care nu pare deocamdată deranjată de faptul că pe obrajii ei scrie cu litere mari si negre “Ruslan”.

Ea spune că tatuajul repreintă  simbolul iubirii eterne dintre ei și ca și-ar dori ca el să îi tatueze fiecare centimetru din corp.

 

Dacă la un moment dat, Lesya s-ar plictisi de tatuajul ei sau  ar vrea să-l scoată, ar fi nevoie in jur de nouă ședinte pentru îndepărtarea semnelor, care ar costa in jur de  5.000 de dolari.