Indepartarea tatuajelor

Eli Tattoo Brasov iti pune la dispozitie un tratament revolutionar pentru indepartarea tatuajelor.

Daca ai un tatuaj care nu te mai reprezinta, care arata inestetic sau pe care ai dori sa il acoperi cu un alt tatuaj insa nu este posibil din cauza tusului puternic ,venim in ajutorul tau cu o tehnologie laser de ultima generatie.
Pico Laser este unul din cele mai performante aparate pentru indepartatrea tatuajelor.
Laser pentru indepartarea tatuajelor cosmetice negre si colorate .
Aceasta procedura ofera un rezultat rapid, fara efecte secundare si cu un grad mic de discomfort, laserul actionand doar asupra pigmentului fara a afecta pielea din jur.

Laserul distruge particulule de pigment din profunzimea pielii permitand sistemului imunitar sa le elimine in mod natural.
Tatuajul este estompat in straturi , tocmai de aceea sunt necesare mai multe sedinte de tratament pentru rezultate vizibile.
Factorii care influenteaza numarul de sedinte sunt: vechimea, adancimea tatuajului, capacitatea corpului de a elimina tusul dupa fragmentare,respectarea instructiunilor de ingrijire intre sedinte.

Sedintele se efectueaza la intervale de aproximativ 8 saptamani pentru o eficienta maxima a rezultatelor.

Contraindicatii- cicatrici cheloide,eruptii cutanate, hemofilie, tratament cu anticoagulant,afectiuni hepatice, cancer, afectiuni cardiace, stimulator cardiac, tije metalice in zona de tratament, femei insarcinate, femei care alapteaza.

Pretul variaza in functie de marimea tatuajului si gradul de saturatie a culorii in zona care urmeaza a fi tratata.
Va asteptam la salonul de pe B-dul Nicolae Balcescu nr 20 pentru a discuta in detaliu despre tot ce inseamna procedura de indepartare a tatuajelor.

Solicită Ofertă de Preț

Vizitează salonul Eli Tattoo & Piercing și fă-ți tatuajul perfect pentru tine!

    Numele și Prenume*

    Telefon*

    Adresa Email*

    De ce ai nevoie?*

    Mesaj